Advertentie plaatsen

Veilig handelen

Bij Marktplaatsspeurder willen we graag dat iedereen op een prettige manier koopt en uiteraard verkoopt. De afhandeling hier van willen we graag op een prettige manier laten verlopen. Op basis van diverse ervaringen hebben we een aantal stappen die u altijd in uw achterhoofd moet houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende punten: 

1. Te mooi om waar te zijn:

Als iets te mooi lijkt om waar te zijn dan is dit vaak ook het geval. Blijf in dit geval altijd kritisch en stel voldoende vragen. 

2. Heb zoveel mogelijk contact via het mail adres van de afzender:

Probeer de contacten zoveel mogelijk via het mail adres van de afzender te laten verlopen, zo heeft u altijd alles bij de hand en kunt u alles makkelijker terug vinden. Wil een verkoper of koper nu liever contact via een ander mail adres, website of app dan kunt u wellicht eerst vragen waarom dit is.

3. Betaalverzoeken: 

Ga nooit in op verdachte betaalverzoeken. 

4. Doe aangite bij de politie:

Mocht er na alle pogingen die je hebt gedaan altijd nog een betaling niet worden gedaan is het raadzaam om toch aangifte bij de politie te doen. Zodra u deze aangifte gedaan heeft kunt u Marktplaatsspeurder ook op de hoogtebrengen zodat we hier passende maatregelen voor kunnen nemen. 

Heeft u nog tips die we hier kunnen vermelden? Stuur ons dan een bericht en wij zullen dit waar nodig aanpassen. 

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn.

Akkoord